Meedoen

foto door Zefanja Hoogers

Podium van de Wijk is het leukste buurtfestival voor en door wijkbewoners uit Geitenkamp en omliggende wijken. Lijkt het jou leuk om mee te helpen als vrijwilliger of wil je graag jouw talenten tonen? Meld je dan hieronder aan voor acts/activiteiten of als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wil je met jouw band op een podium staan? Wil je eindelijk jouw zangkwaliteiten niet alleen onder de douche inzetten? Wil je een creatieve workshop geven aan andere wijkbewoners? Of heb je een ander fantastisch idee? Elk jaar staat het programma van Podium van de Wijk vol met allerlei verschillende optredens en activiteiten. Doe je dit jaar (weer) mee?

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Podium van de Wijk kan niet bestaan zonder de inzet van de vele vrijwilligers. Lijkt het je leuk om een biertje te tappen achter de bar, te koken voor de crew of mee te helpen bij andere activiteiten? Als vrijwilliger word je onderdeel van een gezellige bestaande vrijwilligersgroep en ben je écht onderdeel van het festival. Zin om mee te doen?

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Wil je jouw creaties tonen en verkopen op Podium van de Wijk? Of juist van oude spullen af die een tweede leven verdienen? Op het festival vindt op 8 en 9 juli de rommel en kunst markt plaats waarvoor je een tafel kan reserveren. Je kan een gratis tafel reserveren door te mailen naar hetkoffiekaffee@gmail.com. Vermeld daarbij of je zaterdag en/of zondag wilt staan. 🙂