Op Podium van de Wijk is iedereen om te kijken, te luisteren, te genieten en mee te doen! Er zijn activiteiten, optredens en workshops voor jong en oud.

Er is drie dagen van alles te beleven op Podium van de Wijk: er zijn muziekoptredens, workshops, theatervoorstellingen, kinderactiviteiten, een tussen kunst&rommelmarkt en nog veel meer! Zodra het programma bekend is kan je hier zien wat er te doen, te bekijken, te luisteren en te beleven is.

Podium van de Wijk vindt plaats in en rondom MFC de Wetering en speeltuin de Rommelkist. De ingang van het festival bevindt zich aan de straat Bonte Wetering 89.

De toegang tot Podium van de Wijk is gratis en vrijwel alle activiteiten zijn ook gratis. Voor enkele voorstellingen vindt er een kaartverkoop plaats, dit kan je zien in het programma. Ook is er op het festival een bar en verschillende eetgelegenheden waar je tegen een kleine prijs je dorst of honger kan stillen. Het is mogelijk om bij de meeste horeca gelegenheden te pinnen maar een tip is om sowieso wat contant geld mee te nemen voor bijvoorbeeld de braderie.

Podium van de Wijk is in 2024 van 7 t/m 8 juni.

Jazeker! Podium van de Wijk kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Lijkt het je leuk om achter de bar te staan, te koken voor de crew of mee te helpen bij andere activiteiten? Ook zijn we altijd nog op zoek naar leuke optredens en activiteiten voor het festival. Meld je dan hier aan!

Het festival vindt plaats in MFC de Wetering en speeltuin de Rommelkist. Het MFC is toegankelijk en in principe veel gedeelten in de Rommelkist ook. Wel zijn er in de speeltuin veel onverharde stukken en is de speeltuin op een heuvel gebouwd.

Vorige edities hebben we rolstoelgebruikers goed kunnen ontvangen en vrijwel alle optredens en activiteiten zijn rolstoeltoegankelijk. Heb je vragen hierover of extra hulpmiddelen nodig om het festival te bezoeken? Je kan mailen naar info@podiumvandewijk.nl, dan kunnen we je vooraf meehelpen om het bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Je kan in de wijk gratis parkeren. We verzoeken je wel vriendelijk om niet direct rondom het festivalterrein te parkeren maar ergens verderop van het festival in een zijstraat. Zo voorkomen we overlast voor de directe omwonenden.

Bij de ingang van het festival is een fietsenstalling.

Tuurlijk! Als je vraag nog niet beantwoord is kan je mailen naar info@podiumvandewijk.nl.